Lunchmenu 19/01-23/01

Elke middag te bestellen tussen 12u en 14u

33,50€


Winter carpaccio van rund

Gepekelde rode ui, parmezaan, champignons, rucola

----------

Koolvishaasje op Vlaamse wijze

Kappertjes, citroen, tartaar van hoeve-ei,

rozemarijn aardappeltjes

----------

Huisgemaakt vanille-ijs

Pompelmoes, merengue, pistache




Verjaardagsmenu

1/01 tot 28/02 (uitgezonderd 12, 13 en 14/02)

Enkel op reservatie (vermelden : verjaardagsmenu)

3 gangen 45,00€/*4 gangen 55,00€ per persoon


Aperitief van het huis 'never changed'

Marokkaans erwtensoepje

Pinxto met bellota ham en buffel mozzarella


Voorgerecht

Gravlax van Noorse zalm

Komkommer, radijs, yoghurt crème

----------

Tussengerecht

*Oosters gelakt buikspek

Wortel, sesam, koriander, limoen

----------

Hoofdgerecht

Filet pur 'tagliata'

Verse pasta, rucola, rode ui, parmezaan , balsamico

----------

Dessert

Snickers 'Kookpunt'

Merengue, pinda, karamel, chocolade




Valentijnsmenu

12, 13 en 14/02

Enkel op reservatie

4 gangen 75,00€ per persoon


Voorgerecht

Sushi 'Kookpunt'

Zalm, wasabi, komkommer, wakamé, gember, soja

----------

Tussengerecht

Skrei met garnaaltjes

Parelcouscous 'en rose', tomaat, shiso purple

----------

Hoofdgerecht

Verlief kalf met sjalot

Sjalot, gepofte flespompoen, champignons, truffel- aardappel, sausje van rode wijn en aalbessen

----------

Dessert

Rode vruchten

Vurige merengue, witte chocolade, mascarpone mousse


Op ma 14/02 serveren we enkel onze valentijnsmenu


Voor groepen vanaf 6 tot 40 personen stellen wij graag een menu op maat op.  U kan ons hiervoor contacteren via mail.


Verder vindt U ons volledig aanbod op het tabblad 'kaart'.